Automate your Marketing
with Womplify




 
Rajap J's Personal Photoblog

By: Rajap J Personal Overview

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Saturday, 2-Jul-2011 07:23 Email | Share | | Bookmark
I have moved..

Just to informed my dearly clients, readers and supporters that i have officially joined APERTURE ADDICTION group starting now onwards. Therefore, i am now operating under the name of APERTURE ADDICTION and automatically shutting down rajapj.fotopages.com. Please feel free to join me at my new website here

http://www.apertureaddiction.com


and our blog here

http://www.apertureaddiction.com/blog


and our Fan Page here

http://www.facebook.com/pages/Aperture-Addiction/209514665725284



May I thank you for all the support given. Thank you.



See you all at my new site!


Thursday, 10-Feb-2011 17:54 Email | Share | | Bookmark
Atul & Ayin's Wedding (Seremban)





Tahniah pada Atul atas perkahwinan Atul dan Ayin.. Alhamdulillah.. semuanya berjalan dengan lancar. Terima kasih sebab sudi menjadikan saya sebagai Official photographer Majllis Perkahwinan Atul..

Terima kasih buat tempeyek.. sebab sudi berkongsi kamera.. hehehe.. (u know what i mean..)

ops.. majlis nya adalah pada 30 Januari 2010... lupa nk statekan kat sini..


RAJAP J.
Principal Photographer
SR Creativemedia
+6012-224 4430


Friday, 27-Feb-2009 02:54 Email | Share | | Bookmark
Program di tahun 2009

Alhamdulillah.. untuk tahun ni beberapa bakal pengantin telah membuat tempahan untuk merakamkan detik-detik manis mereka. beberapa tempahan telah di'confirm'kan. Hanya menunggu masa sahaja.

Sehingga tika dan saat ini, tempahan yang telah dibuat adalah :

+ 12, 14 - 15 Mac 2009 (Norli @ CB - Kedah Darul Aman)
+ 18, 21 - 22 Mac 2009 (Ellis - Bangi)
+ 11 April 2009 (Liza - Sg Merab)
+ 6 - 7 Jun 2009 (Syuhada - Bandar Baru Bangi)
+ 14 Jun 2009 (Syuhada - Petaling Jaya)

Budget ciput? Nak snap gambar sahaja? buat custom album sahaja? atau nak dua-dua?
Customised your order..

Tempahan masih dibuka.. Hubungi sekarang..


RAJAP J.
Principal Photographer
SR Creativemedia
(6012) 224-4430



Friday, 6-Feb-2009 01:33 Email | Share | | Bookmark
Muhammad Khairil Faiez & Siti Roziah's Wedding (B. B. Bangi)



10 Januari yang lepas.. Salah seorang sahabat saya dah melangsungkan persandingan di rumah pengantin lelaki.. Alhamdulillah.. semuanya selesai..

Untuk pengetahuan semua, dulu.. kami sama-sama mengharungi beberapa perkara pahit manis yang sampai sekarang masih diingatan. Kalau nak diingat kembali.. kadang-kadang boleh membuatkan kita tersengih seorang diri..

Tempahan kurang dari seminggu.. itulah yang terjadi. Alhamdulillah.. Tempahan secara 'last minute' tak menghampakan pihak pengantin. Mungkin jodoh mereka dengan hasil saya tu ada.. Last minute pun tak apa.. Hehehe.. Janji semuanya berjalan degnan lancar..

Apa-apa pun, tahniah buat Faiez dan isteri, Siti Roziah kerana memberikan kerjasama yang sepenuhnya ketika berlangsungnya majlis persandingan. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.. Amin..


RAJAP J.
Principal Photographer
SR Creativemedia
+6012-224 4430


Wednesday, 7-Jan-2009 07:11 Email | Share | | Bookmark
Nurol Tirmidzi & Norsyahida (Seremban, Negeri Sembilan)



26 Disember 2008, Ida dan Tirmidzi melangsungkan pernikahan di Masjid Negeri, Seremban. Majlis persandingan dilangsungkan pada 27 Disember 2008 di rumah pengantin perempuan di Taman Permai 2, N9.

Sempena Tahun baru 2009 ni, saya dah membuaat keputusan untuk menggunakan pendekatan baru / produk baru. Sebelum ni saya menggunakan sticky album sebagai produk akhir saya.. tetapi untuk tahun ini.. saya akan meng'custom'kan album. Saya akan menggunakan custom made album untuk produk yg seterusnya..

Ini adalah 1st produk untuk tahun ini.. Terima kasih buat pasangan ida dan Tirmidzi kerana memberi peluang untuk mengabadikan pernikahan dan persandingan korang berdua. Semoga bahagia selalu hingga ke akhir hayat.. dan semoga enjoice selalu.. Amin..

Tempahan masih dibuka sehingga sekarang..

RAJAP J.
Principal Photographer
SR Creativemedia
+6012-224 4430


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net